Όροι και Προϋποθέσεις

Η εταιρία NEWDENT Ι.Κ.Ε. διατηρεί αυτό τον ιστότοπο για πληροφόρηση, εκπαίδευση και επικοινωνία. Με την πρόσβαση και την περιήγηση στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε, χωρίς κανέναν περιορισμό ή επιφύλαξη, τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:

1. Ό, τι δείτε ή διαβάσετε στην ιστοσελίδα έχει πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό, και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όπως προβλέπεται στο παρόν, χωρίς την έγγραφη άδεια της NEWDENT  Ι.Κ.Ε.. Η NEWDENT  Ι.Κ.Ε. δεν εγγυάται, ούτε δηλώνει ότι η χρησιμοποίηση του υλικού που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα δεν θα παραβιάζει δικαιώματα τρίτων που δεν ανήκουν ή συνδέονται με την NEWDENT  Ι.Κ.Ε.

2. Η NEWDENT  Ι.Κ.Ε. καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες που δίνονται στον ιστότοπο να είναι ακριβείς και πλήρεις. Η NEWDENT  Ι.Κ.Ε. δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις στο περιεχόμενο του δικτυακού αυτού τόπου συμπεριλαμβανομένης της ακρίβειας, της πληρότητας, της αξιοπιστίας ή της διαθεσιμότητας των πληροφοριών που λαμβάνονται ως αποτέλεσμα της χρήσης της ιστοσελίδας.

3. Η NEWDENT  Ι.Κ.Ε. ο εκδότης αυτής της ιστοσελίδας δεν ευθύνεται για άμεσες ή έμμεσες ζημίες συμπεριλαμβανομένης της απώλειας κερδών που προκύπτουν από την πρόσβασή ή τη χρήση του ιστότοπου.  Όλο το υλικό του ιστότοπου και οι διαθέσιμες πληροφορίες παρέχονται σε σας “όπως είναι”. Η NEWDENT  Ι.Κ.Ε. δεν αναλαμβάνει και δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές ή ιούς που μπορεί να μολύνουντον υπολογιστή σας ή άλλο περιουσιακό σας στοιχείο εξαιτίας της πρόσβασης, της χρήσης, ή της περιήγησης στην ιστοσελίδα ή της λήψης υλικού βίντεο ή ηχητικού αρχείου από τον ιστότοπο.

4. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των εικόνων, βίντεο κ.λ.π. από τους ιστότοπους μπορεί ναπαραβιάζει τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, τους νόμους περί εμπορικών σημάτων, τους νόμους περί διασφάλισης προσωπικών δεδομένων, τους κανονισμούς και τα καταστατικά των επικοινωνιών.

5. Τα εμπορικά σήματα ή λογότυπα και σήματα υπηρεσιών που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι εμπορικά σήματα της NEWDENT  Ι.Κ.Ε. ή άλλων όπως ορίζεται. Η εμφάνιση τους στην ιστοσελίδα δεν συνεπάγεταιπαραχώρηση οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιουδήποτε σήματος ή λογότυπου. Η κατάχρηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας απαγορεύεται αυστηρά.

6. Η NEWDENT  Ι.Κ.Ε. δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο άλλων ιστότοπων συνδεδεμένων με τον δικό της ιστότοπο. Η σύνδεσή σας με οποιαδήποτε άλλη σελίδα εκτός του συγκεκριμένου ιστότοπου ή με άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται με δική σας ευθύνη.

7. Απαγορεύεται να αποστέλλετε ή να μεταδίδετε οποιοδήποτε παράνομο, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, σκανδαλώδες, εμπρηστικό, πορνογραφικό ή βλάσφημο υλικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που πιθανώς συνιστά ή ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα μπορούσε να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα, να εγείρει αστική ευθύνη ή να παραβιάζει κάποιο νόμο με άλλο τρόπο.

8. Λογισμικό από αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να υπόκειται περαιτέρω σε νόμους, κανόνες και διατάξεις.

9. Αυτή η ιστοσελίδα θα υφίσταται συνεχείς  τροποποιήσεις και προσθήκες, οι οποίες θα χρησιμεύουν για την αναβάθμιση της ενημέρωσης, για την ενίσχυση της πληροφόρησης και για τη βελτίωση των λειτουργιών που προσφέρονται.

10. Μπορεί να σας ζητηθεί να απαντήσετε σε ερωτήσεις που απαιτούν από εσάς να αποκαλύψετε προσωπικές πληροφορίες. Η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι προαιρετική και οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να σας παρέχουμε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, να σας στείλουμε νέα προϊόντα και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Οι πληροφορίες που μας δίνετε διαφυλάσσονται σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

11. Μπορείτε να κατεβάσετε το υλικό που εμφανίζεται στον ιστότοπο για μη εμπορική, προσωπική χρήση και μόνο. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς συμπεριλαμβανομένου του κειμένου, των εικόνων, του ήχου και των βίντεο, χωρίς γραπτή άδεια από της NEWDENT  Ι.Κ.Ε.

12. Αυτή είναι η μόνη συμφωνία που έχουμε σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας. Αντικαθιστά όλες τις άλλες επικοινωνίες ή συμφωνίες που μπορεί να είχαμε πριν από την παρούσα συμφωνία.